Produkter for chichers mel (9)

DOPPIAESSE MEL

DOPPIAESSE MEL

W: 290 ÷ 310. Profesjonell blanding av hvetemel, ideell for en pizza med en ekstremt utviklet og luftig kant. DOPPIAESSE oppnås ved maling av delvis forspirede korn. Tilstedeværelsen av naturlige, gunstige enzymer påvirker kvaliteten på deigen: resultatet er en veldig lett og lettfordøyelig pizza. Teknisk sett gjør DOPPIAESSE det mulig å oppnå ekstraordinære resultater med deiger som er 10 % lettere. 25KG-10KG
Maisforage mel

Maisforage mel

Fôrmel, et biprodukt fra bearbeiding av maiskorn, er en essensiell ingrediens for det ernæringsmessige tilskuddet i fôr til husdyr. Ettertraktet for sitt stivelsesinnhold, vil det passe perfekt inn i de ulike formuleringene av dyrefôr.
Hampemel

Hampemel

Vår hampmel inneholder i gjennomsnitt 50% protein. Hampprotein er et supermat rikt på næringsstoffer, ofte brukt som kosttilskudd for å øke proteininntaket. Det er laget av hampfrø, en plante som inneholder alle de essensielle aminosyrene som kroppen trenger. Forpakning: 100g - 1kg
Bakeri Crepe Papir

Bakeri Crepe Papir

brukes til å absorbere matolje fra dype stekte bakverk eller som underlag
Malt Fôr Kalk

Malt Fôr Kalk

CaCO3 95-97%, Ca 39%, Natrium 146mg/kg, Fosfor 0,22g/kg, Fuktighet 0,2%
Ristet kastanje-aroma

Ristet kastanje-aroma

Så beroligende som et barndomsminne, gir de varme tonene av ristede kastanjer sin karakteristiske smak til et bredt spekter av søte og salte kulinariske kreasjoner. Colin-Ingredienser Ref:245U2202 Naturlig: Nei Form / partikkelstørrelse: Pulver Varmebehandling: Nei
kjeks osv.

kjeks osv.

kjeks osv.
Croissantmel

Croissantmel

W: 320 - 330. Patentmel oppnådd fra utvalgte italienske, europeiske og nordamerikanske hvete. Egnet for å produsere deiger som krever å bli laminert, brettet og rullet. Ideell for å oppnå lagdelte, flakete og voluminøse produkter. Anbefalt for brioche og croissanter.
Maismel

Maismel

mais mel